Betongoten

Verholengoten

vlakheid

Verholengoten | SIMbeton

Verholengoten | SIMbeton

Verholengoten zijn aan de bovenzijde geheel vlak en worden toegepast wanneer er over de goot veelvuldig transport plaatsvindt. Door hun vlakheid vormen zij geen obstakel met het berijden.

Roostergoten

gietijzeren rooster

Roostergoten | SIMbeton

Roostergoten | SIMbeton

Roostergoten zijn aan de bovenzijde voorzien van een gietijzeren rooster, waardoor ze aan de bovenzijde geheel vlak zijn. De goot wordt toegepast wanneer er over de goot veelvuldig transport plaatsvindt en er sprake is van veel water met verontreiniging.

Molgoten

gladde structuur

Molgoten | SIMbeton

Molgoten | SIMbeton

Molgoten hebben een licht verdiept gedeelte in het midden van de goot ten behoeve van de afwatering. Door hun gladde structuur ontstaat er minder onkruidgroei waardoor de afvoercapaciteit gewaarborgd blijft.

SIMgoot® Betongoten afwatering

De betongoten worden geproduceerd met een hoge kwaliteit gewapend beton. Naast de klassieke molgoten zijn er ook de verholengoten en roostergoten. Deze laatste twee betongoten zijn zeer praktisch wanneer er wegtransport over de goot plaatsvindt. Ook in de landbouw worden betongoten en betonputten gebruikt voor een goede afwatering. In het algemeen kunnen de betongoten hier een juiste doelmatige oplossing voor bieden, bijvoorbeeld om direct voor de sleufsilo’s / mest opslag een betongoot te plaatsen. De afkomende sappen kunnen op deze manier op een gecontroleerde manier worden afgevoerd en komen daardoor niet op het erf. Klik op de link voor meer informatie over de scheiding tussen perssappen en hemelwater.

Assortiment Betongoten

In het algemeen kunnen SIMgoot® betongoten toegepast worden in combinatie met alle typen SIMvlak® en SIMnop® betonplaten. De elementen zijn echter ook bruikbaar in combinatie met andere type verhardingen.