Betonplaten

SIMgras® grasbetonplaten

Groene omgeving

Betonplaten groenspoor SIMgras

Betonplaten groenspoor SIMgras

Dit zijn geheel nieuwe betonplaten, die door zijn open constructie een geheel vormt met de groene omgeving. Ideaal te gebruiken in combinatie met de SIMNOP of SIMVLAK betonplaten.

SIMnop® Sport betonplaten

Ideaal voor sportparken

Betonplaten sportpark | SIMbeton

Betonplaten sportpark | SIMbeton

SIMnop® Sport betonplaten zorgen voor een veilig gevoel bij het belopen. Door deze anti slip werking van het noppenprofiel zijn de betonplaten ideaal voor sportparken.

SIMvlak® vloerplaten

gepatenteerde noppenprofiel

Betonplaten industrieplaten | SIMbeton

Betonplaten industrieplaten | SIMbeton

Dit zijn multifunctionele betonplaten, ideaal in gebruik door de maatvastheid en spiegelgladde betonstructuur. Deze betonplaten worden gebruikt voor bijvoorbeeld erfverharding en bedrijfsterreinen.

SIMtop® agrarische betonplaten

Hoge weerstand

agrarische betonplaten | SIMbeton

agrarische betonplaten | SIMbeton

Deze agrarische betonplaten zijn speciaal ontwikkeld voor voer opslag. De uiterst dichte structuur van de uitgeharde deklaag C 70/85 maakt een veel hogere weerstand tegen aantasting van agressieve bestanddelen van voerzuren dan standaard beton.

SIMnop® antislip betonplaten

ideaal in gebruik

Betonplaten antislip | SIMbeton

Betonplaten antislip | SIMbeton

Deze antislip betonplaten zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur en het unieke gepatenteerde noppenprofiel. De noppen geven een safe- gevoel bij het berijden en het belopen van de SIMNOP® betonplaten.

Gekleurde betonplaten Colore

De juiste sfeer

Gekleurde betonplaten | SIMbeton

Gekleurde betonplaten | SIMbeton

De mogelijke kleurstellingen van onze betonplaten zijn bijna onbeperkt. Het enige vaste gegeven is de betonplaat zelf. Met deze betonplaten hebt u veel mogelijkheden om de juiste sfeer en uitstraling te creëren.

SIMvlak® betonplaten Terrazzo

Exclusieve uitstraling

Betonplaten Terrazzo | SIMbeton

Betonplaten Terrazzo | SIMbeton

De toplaag bestaat uit 100% natuursteen, opgebouwd uit 3 gradaties en heeft geen pigmentering. Creëer een eigentijdse, duurzame en exclusieve uitstraling met de Terrazzo betonplaten.

Betonplaten van SIMbeton

SIMbeton heeft door de jaren heen het grootste aanbod aan betonplaten in België. Deze betonplaten zijn ideaal voor grond(erf) verharding en flexibel met zware bewapening. Hierdoor zijn de betonplaten beschermd tegen lasten zoals rijssporen, kuilen van zwaar transport en wielen. De SIMbeton platen worden vooral ingezet voor bijvoorbeeld een terras, opit, tuinpad of als element binnen de agrarische sector.

De SIMbeton platen, zijn gecertificeerd met C55/67 XA3 betonkwaliteit.

Betonplaten voor zware industrie (20 ton aslast)

SIMbeton weet dat bij de zware industrie prakitsche eisen erg belangrijk zijn. De verharding moet bestand wezen tegen zwaar transport en bovenal duurzaam zijn, het is tenslotte 2018. SIMbeton bied betonplaten die bestand zijn tegen 20 ton aslast deze platen worden veelal ingezet voor erfverharding, kavelpaden en infastructurele toepassingen.

SIMbeton aan de specifieke eisen van haar klanten die zij stellen aan hun toegangswegen, opslagplaats en bedrijfstereinnen.

Ook geschikt als design verharding

Architecten en ingenieurs kennen als geen ander de functionele kwaliteit van de SIMbeton betonplaten. Sinds 1970 is SIMbeton al actief met het ontwikkelen en produceren van betonplaten. Door deze jaren heen heeft SIMbeton veel ervaring opgedaan in de productie van deze platen, direct in samenwerking met de opdrachtgever of aannemer. Bij SIMbeton is bijna alles mogelijk. Van extreem sterke betonplaten tot gekleurde platen met noppen profiel.
Betonplaten, gewoon omdat beton mooi is, of juist om aan te geven wat het doel is voor bepaalde delen van het terrein. Kortom, een terrein met SIMbeton platen dat u graag ziet en waar u geen omkijken naar hebt.
De straat is voor een belangrijk deel sfeer bepalend voor onze bebouwde omgeving. SIMbeton produceert en ontwikkeld voor deze reden grasbetonplaten, waar groene doorgroei van gras of andere beplanting mogelijk is. Naast esthetische waarden voor bestrating met industrie platen zijn ook de praktische eisen belangrijk. Mensen stellen specifieke eisen aan de begaanbaarheid van hun toegangswegen, opslagplaatsen, en bedrijfsterreinen. SIMbeton betonplaten zijn perfect voor uw project waar sfeer bepalend is.

Bijbehorende producten:

  • SIMgras®
  • Gekleurde Colore

Betonplaten voor het Agrarische bedrijf

SIMbeton heeft door de jaren heen gezien, dat er steeds meer behoefte is naar functionele verharding met betonplaten in het agrarisch bedrijf, land – en tuinbouw onmisbaar wordt.
Deze sector heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. De voertuigen worden steeds intensiever en zwaarder, het gebruik van grote en zware landbouwmachines neemt ook alleen maar toe. Daardoor worden de toegangswegen van en naar het bedrijf steeds zwaarder belast, en worden er steeds meer eisen gesteld aan de opslag van bijvoorbeeld mest, kuilgras en snijmaïs in verband met conservering. Hiervoor produceert SIMbeton uiterst precies samengesteld hoogwaardige beton, bijvoorbeeld speciale platen voor voeropslag.

Bijbehorende producten:

  • SIMvlak ZH® Industrieplaten
  • SIMnop® antislip

Verharding rondom een sportveld

Tegenwoordig kiezen steeds meer sportparken voor de SIMnop® betonplaten. Deze platen worden gebruikt in plaats van standaard straatklinkers of betontegels.

Betonstenen hebben een poreuze open structuur dat vocht vasthoud, hierdoor krijgt mos en onkruid makkelijker de kans om te groeien. De SIMnop® Sport platen zijn niet poreus zoals betonstenen waardoor kans op onkruid vele malen minder aanwezig is.

Voordelen SIMnop betonplaten:

  • Onderhoudsvriendelijker
  • Minder onkruid
  • Veilig gevoel

Meest gebruikte betonplaat formaten in centimeters (cm) en gewicht (kg)

Soort: Lengte x breedte x dikte in cm Gewicht in kg
SIMvlak ZH® Industrieplaten 200 x 100 x 12 575
SIMgras® Waterdoorlatende platen 200 x 100 x 12 427
SIMnop® Antislip platen 200 x 100 x 12 580
Gekleurde betonplaten 200 x 100 x 12 575