/* Error on flexslider.css : Something went wrong: De opgegeven URL is ongeldig. */

Prefab betondallen

Ideaal voor grond(erf) verharding

Grootste aanbod aan betondallen

SIMbeton is sinds 1970 al actief met het ontwikkelen van gecertificeerde C55/67 XA3 kwaliteit betondallen. Deze betondallen zijn ideaal voor grond/erf verharding. Ook zijn deze betondallen flexibel met zware bewapening.

Prefab betondallen voor de particuliere sector

Prefab betondallen, gewoon omdat beton mooi is, of juist om aan te geven wat het doel is voor bepaalde delen van het terrein. Kortom, een terrein met betondallen dat u graag ziet, en waar u geen omkijken naar hebt. De straat is voor een belangrijk deel sfeer bepalend voor onze bebouwde omgeving. Hiervoor ontwikkelde en produceert SIMbeton prefab betondallen waar groene doorgroei van gras of andere beplanting mogelijk is.

Lees meer
Prefab betondallen voor de particuliere sector SIMBeton
Prefab betondallen voor de agrarische sector SIMBeton

Prefab betondallen voor de agrarische sector

SIMbeton heeft door de jaren heen gezien, dat er steeds meer behoefte is naar functionele verharding met betondallen in het agrarisch bedrijf, land – en tuinbouw onmisbaar wordt. Deze sector heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. De voertuigen worden steeds intensiever en zwaarder, het gebruik van grote en zware landbouwmachines neemt ook alleen maar toe. Daardoor worden de toegangswegen van en naar het bedrijf steeds zwaarder belast, en worden er steeds meer eisen gesteld aan de opslag van bijvoorbeeld mest, kuilgras en snijmais in verband met conservering. Hiervoor produceert SIMbeton uiterst precies samengesteld hoogwaardige prefab betondallen, bijvoorbeeld speciale betondallen voor erfverharding.

Lees meer

Prefab betondallen afbeeldingen


Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze keerwanden. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  Uw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Postcode

  Plaats

  Straatnaam

  Opmerkingen


  Contactgegevens

  Industrieweg 1
  7475 NH Markelo
  +31 547 352 190
  Nederland