SIMNOP® Sport betonplaten

Voor de verharding rond een sportveld kiezen steeds meer sportparken voor de SIMnop® Sport
betonplaten in plaats van de standaard straatklinkers of betontegels. Door de betonplaten krijgt onkruid veel minder kans in vergelijking met betonstenen of tegels. Daarnaast zijn betonplaten onderhoudsvriendelijker omdat ze niet poreus zijn zoals betonstenen. Betonstenen hebben namelijk een poreuze open structuur dat vocht vasthoud zodat mos en onkruid makkelijk kunnen groeien.

Naast de voordelen ten opzichte van onkruid geven de SIMnop® Sport betonplaten ook een veilig gevoel tijdens het belopen. De anti slip werking van het noppenprofiel zijn hierdoor ideaal voor sportparken. Speciaal voor sportparken heeft Simbeton ook een hoekoplossing ontworpen. De SIMnop® Sport betonplaten worden aan de onderzijde speciaal afgevlakt. Dit geeft een uiterst vlakke betonplaat, waardoor hoogteverschillen tot het minimum worden beperkt.

De hoekoplossing is speciaal ontwikkeld voor sportparken om een optimale afwerking van het veld te realiseren. De hoekoplossing is daarnaast onderhoudsvriendelijk. De hoek heeft een radius van 3,5 meter, hierdoor kan de borstelmachine gemakkelijk het kunstgras in de hoeken borstelen.

Lees hier meer over de hoekoplossingen voor (kunst)grasvelden.
Download de brochure voor meer informatie over SIMnop Sport betonputten: Download pdf