Over ons

Sierbeton Industrie Markelo BV

Wij zijn een Nederlandse firma, alle SIMbeton producten kunnen worden geleverd in heel België.

In 1958 zijn wij begonnen met het produceren van betonnen prefab elementen in Rijssen. Het ging hierbij om betontegels, raam/deurdorpels, traptreden, keerwanden, betonplaten en allerlei voor handen liggende prefab betonelementen.

Door een steeds toenemende vraag naar betontegels, met name uitgewassen grindtegels zijn wij rond 1970 begonnen, om deze betontegels volledig geautomatiseerd te produceren. De fabricage van prefabbeton kwam steeds meer in de verdrukking.

In 1983 zijn wij in Markelo verder gegaan met het maken van prefab betonelementen voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische markt. Betonplaten, vee-drinkbakken, roosters en keerwanden werden er als productie opvulling gemaakt tussen de opdrachten door.

Rond 1995 werd het kleuren van prefabbeton steeds meer toegepast. Vandaar dat ook wij daar mee in aanraking kwamen. Dit ging zover dat betonelementen (raam / deurdorpels, trappen enz.) in de kleur paars moesten worden gemaakt, een kleur die aansloot op de gemetselde baksteenmuur naar wens van de architect  van het “Project Kantoor gebouw Wapenreuslaan te Apeldoorn“

Doordat wij door de jaren heen de gekleurde restbeton al dan niet met verschillende soorten split van de prefab productie verwerkten in de deklaag van de betonplaten, werd een nieuw product ontwikkeld: de SIMvlak colore en de SIMvlak terrazzo.

Door een jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering, hebben er toe geleid, dat wij een uitgebreid product aanbod hebben in Betonplaten, Betongoten, keerwanden en Sleufsilo-elementen.

Productie vindt plaats volgens de modernste methoden. Beton wordt gemaakt in een eigen gecertificeerde uiterst moderne betonmortelcentrale.

Werknemers

Hieronder ziet u de werknemers van SIMbeton

Edo Bearzatto Sales
Maurizio Bearzatto Bedrijfsleider
Rob Klumpers Online Marketeer & Sales
Omar Cornellis Technisch tekenaar
Nico Haafkes Productie medewerker
Alexander Vox Productie medewerker
Kristoff Productie medewerker

Projecten

Verharding tuin - SIMvlak vloerplaten


Architect Pieter Vandewalle heeft spelenderwijs de grijze SIMvlak vloerplaten op een creatieve manier aangelegd. Lees verder

Erfverharding - SIMgras betonplaten


Voor een werf in Tongeren heeft S.O.B. Grondwerken onze SIMgras betonplaten aangelegd als terreinverharding. Lees verder

Outdoor showparking Bo Motors - Gekleurde betonplaten & Molgoten


De ondernemingen Bo Motors en Wake up with Make-up uit Wingene, België hebben gekozen voor SIMvlak antraciet betonplaten en molgoten. Lees verder

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op met onze vakmensen voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van onze betonproducten. Stuur een mail, of vul onderstaande contactformulier in:

  Uw naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Postcode

  Plaats

  Straatnaam

  Opmerkingen


  Contactgegevens

  Industrieweg 1
  7475 NH Markelo
  +31 547 352 190
  Verkoop gerelateerde vragen:
  Nederland